Kattoprojektit

Kattomateriaalin valinta on tärkeää

Kattoremonttia suunnittelevan asiakkaan kannattaa tehdä tarvittavat etukäteissuunnitelmat ennen jo hyvissä ajoin kattoremontin tekoa. Mitä vaatimuksia katolla pitää olla, miten valmis katto sopii kiinteistön ulkonäköön ja minkälaisia profiili- sekä värivalintoja haluaa noudattaa? Haluatko siis perinteisen, kestävän tai huolettoman katon? Neuvotellaan ja toteutetaan yhdessä sinulle paras kattoratkaisu.

  • Väri ja profiili

Katon ulkonäkö vaikuttaa aina suoraan kokonaisuuteen, eli kiinteistön ulkonäköön. Värin ja profiilin valinnalla asiakas saa ympäristössään toivottuja muutoksia. Rakennus uusine kattoineen voi erottautua edukseen muista kiinteistöistä tai vain yksinkertaisesti sulautua massaan.

  • Onko katto kalteva?

Katon kaltevuus on erittäin tärkeä asia, joka tulee aina vaikuttamaan käytettävän kattomateriaalin- ja profiilin valintaan. Uuden katon valintaan vaikuttavat usein myös mahdolliset, voimassa olevat kaavamääräykset.

  • Huopakatto

Huopakatto on Suomessa erittäin suosittu ja sopii kaikenlaisiin kattoprofiileihin katon kaltevuuden tasosta riippumatta.

  • Teräskatto

Teräskatto on viime vuosina kohonnut erittäin suosituksi kattomateriaaliksi ja sopii kaikille muille paitsi tasakattoisille taloille.

Kattava kattoremontti tulevaisuutta silmällä pitäen

Etsiessäsi toimivaa ”täyden palvelun kattoremonttia” ota yhteyttä meihin. Selvitetään yhdessä, onko katollasi niin sanottuja ongelmakohtia, miten niitä kannattaa lähteä korjaamaan ja minkälaista huoltoa katto tarvitsee. Onko kysymyksessä uuteen taloon tuleva katto vai ajankohtainen katon vaihto? Hoidamme muun muassa lumiesteet, huoltomaalaukset ja yläpohjan eristeet.

  • Katon yläpohja

Yläpohja tarkoittaa jokaisen rakennuksen huomattavinta yhtenäistä pintaa. Käytännössä huomattavin osa katon ulkovaipan välityksellä poistuvasta lämmöstä tulee ulos suoraan katon läpi. Ammattitaidolla viimeistellyn lämpöeristetyn yläpohjan avulla varmistetaan energiaa säästävä ja toimiva kattorakenne.

  • Täyden palvelun ammattilainen

Sunsepät suorittaa kaikenlaiset kattoremontit kokemuksella ja ammattitaidolla. Meillä onnistuvat remontit omakoti-, kerros- ja rivitaloihin, mökkeihin, halleihin, maneeseihin piharakennuksiin ja autokatoksiin. Satulakatot, eli harjakatot, pulpettikatot, tasakatot tai mansardikatot, meiltä löytyy ammattitaitoa kaikkiin kattoremontteihin.

Autamme myös tilanteissa, joissa kattoremontti on syystä tai toisesta jollakin tapaa epäonnistunut. Käytännössä kaikki edellisen urakoitsijan tai vaikkapa liikaa kiirehtineen tee-se-itse miehen pieleen mennyt remotti tai remontin osa voidaan kätevästi korjata. Nostamme hattua ja kunnioitamme kaikkia kattoalan asiantuntijoita, niin myös taitavaa tee-se-itse miestä. Virheettömät kattoremontit vaativat kuitenkin aina kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa. Ota rohkeasti yhteyttä, laitetaan remontti alkuun ja hommat sujumaan.