Kattokorjaukset ammattitaidolla kaikkina vuodenaikoina

Kattojen korjaukset kannattaa suorittaa ajoissa

Olisiko nyt kattoremontin aika? Suomalaiset vesikatot ovat usein kovan rasituksen alaisena vuodenaikojen vaihtelun vuoksi. Runsaat vesi- ja lumisateet, ilman epäpuhtaudet ja auringon UV-säteily kesällä syövyttävät kattoja. Yleisimmin vesikattojen tulevasta korjauksen tarpeesta saattaa kertoa pieni tai iso vuoto vesikatolla. Katon tulevaa korjausta harkitessa, kannattaa kiinnittää huomio seuraaviin tärkeisiin seikkoihin:

  • Nykyisen vesikaton tuleva materiaalivalinta
  • Katon pohjarakenteiden uusimisen tarve ja laajuus
  • Tekninen toimivuus esimerkiksi tuuletuksen osalta
  • Kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien uusimisen tarve ja lukumäärät
  • Kattoturvamääräyksien asettamat ehdot ja erilaiset rajoitukset

Neuvottelemme mielellämme kanssasi tulevasta katonkorjauksesta ja katsomme yhdessä, minkälaisia korjauksia talosi vesikatto tarvitsee. Teemme työn ammattitaidolla korkealuokkaisia materiaaleja käyttäen. Perehtyminen ennalta tulevaan kattoremonttiin on kaiken a ja o hyvässä lopputuloksessa eli onnistuneessa kattoremontissa.

Kestävät kattoratkaisut

Konesaumakatto, eli saumattu peltikatto on aitona käsityönä teetettävä rivipeltikatto, joka luo arvokkaan ilmeen ja antaa vesikatollesi erittäin pitkän käyttöiän. Saumattu peltikatto on alan ammattilaisten keskuudessa kaikista arvostetuin ja luotetuin vesikate. Konesaumakattoja käytetään asuinrakennusten lisäksi myös monissa julkisissa arvokohteissa, sillä kyseiset katot ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

Sun sepät Oy

Sun sepät on kahden alan ammattilaisen eli ammattitaitoisen peltisepän perustama konesaumakattoihin erikoistunut porvoolainen peltisepänliike. Valmistamme ja huollamme konesaumakattoja asiakkaamme toiveiden ja hänen kanssaan laatimamme aikataulun mukaisesti. Konesaumakatot ovat ensiluokkaista laatua, jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Jokaisessa kattoprojektissa tulemme ensin tutustumaan kohteeseen, laadimme aikataulun kattoremonttia varten ja aloitamme työt. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ja yrityksellemme kunnia-asia.

Saumattujen peltikattojen parhaita ominaisuuksia ovat, että ne kestävät pitkään ja ovat todella näyttäviä. Yksittäisistä ominaisuuksista voidaan mainita muun muassa se, että niissä ei ole yhtään pellin läpi tehtyä reikää. Peltirivit ovat kiinnitetty kattoruoteisiin kiinnitysliuskojen, eli klammereiden avulla. Klammerit jäävät aina siististi rivien välisen sauman sisään. Läpiviennit, kuten ilmastointikartiot ja savupiipun juuri saumataan yhtenäiseksi käytettävän kattopellin kanssa.

Lumiesteet, tikkaat ja kattosillat tullaan kiinnittämään aina katon pystysaumoihin, jolloin kate ei kärsi eikä rikkoudu. Katon harjalla olevat ja siellä toisensa kohtaavat peltikatteet on saumattu tuplana kiinni toisiinsa. Toimitamme asiakkaillemme myös monia niin sanotulla jalkarännillä toimivia konesaumakattoja, joita näkee runsaasti varsinkin vanhemmissa kohteissamme.