Kattojen kunnostukset

Ammattitaitoiset kattojen kunnostukset

Jätä kattosi korjaustyö alan ammattilaisille. Teemme kattoremonttisi huolella ja tarkasti, on projektisi sitten pieni, keskisuuri tai iso. Suoritamme katoille sekä tarpeellisia täsmäkorjauksia että täydellisiä kattojen uusimisia. Muistathan, että aina jossakin vaiheessa katon niin sanottua elinkaarta, myös tarpeelliset korjaustoimet on hyvä ottaa käyttöön.

Kattojen remonttitarve voi joskus yllättää

Kattoremontteja tehdään monista syistä. Tavallisimpia syitä ovat, että katolla on jo paljon ikää tai katto voi olla vaikka kuinka uusi, mutta kovia kokenut, esimerkiksi myrskyn jäljiltä. Katon rakenteeseen on myös saattanut tulla joitakin muutoksia, jotka täytyy korjata ennen kuin katon toimivuus kärsii.

Katon tehtävänä on suojata olemassa olevia rakenteita vedeltä, lumelta sekä kosteudelta että kaikenlaiselta lialta. Tyylikäs katto on näyttävä osa jokaisen kiinteistön nykyistä julkisivua, jonka lisäksi oikeanlainen katto lisää huomattavasti kiinteistön turvallisuutta. Sunsepat.fi tarjoaa ensiluokkaiset, asiakasystävälliset ratkaisut kiinteistösi hyvinvointiin, jossa katto on kuin se kuuluisa, kaiken kruunaava piste i:n päälle. Meiltä saat myös kattoikkunoiden eristykset ja asennukset haluamanasi ajankohtana. Yleisesti todettuna ullakkorakentaminen lisääntyy kaikkialla, joten myös kattoikkunoiden suosio kasvaa jatkuvasti.

Kattoikkunat tarjoavat turvallisuutta ja mukavuutta

Kattoikkunat tekevät jokaisesta ullakkotilasta viihtyisämmän ja valoisamman, sekä toimii tarvittaessa myös nopeana hätäulostienä. Kattoikkunat voit valita joko manuaalisina tai sähkökäyttöisinä.

Ota yhteyttä – jätä kattojen korjaus ammattilaiselle

Hallitsemme ammattitaidolla pelti- ja asennustyöt sekä kaikelaiset eristystyöt. Alan ammattilaisina teemme ammattitaidolla työn kuin työn, joten työkohteemme poikkeavat aina toisistaan. Teetä työ ammattilaisella, eli ota yhteyttä meihin. Muistathan, että kattotyö kannattaa aina jättää ammattilaisen huoleksi, sillä väärällä tavalla asennetut ikkunat aiheuttavat yleisesti vakavia vuoto- ja lämmönhukkariskejä.

  • Ottaessasi meihin yhteyttä, kattoalan luotettavat ja osaavat tekijät ovat aina palveluksessasi. Kaikkien kattotuotteiden valintaan vaikuttavat paitsi monet asiakkaiden yksilölliset tarpeet, myös katon tyyppi ja talossa käytössä olevan ilmastointijärjestelmän vaatimukset. Kattojen korjausta ja vaihtoa tehdään kaikkina vuoden aikoina ja toimiva katto toteutetaan asiakkaalle erilaisten kattotuotteiden avulla.
  • Meihin saa yhteyttä numerossa 040 1344722, soita tai lähetä viestiä, niin sovitaan sinulle parhaat kattoratkaisut. Tyytyväinen asiakas on yrityksellemme todella tärkeä.