Kattotuotteet sinun katollesi

Asennamme kattotuotteet ja listat ammattitaidolla taloosi

Erilaisia listatuotteita ovat muun muassa räystäslistat, katkaisulistat, harju-, pääty- ja kynnyspellit, uunieduspellit sekä piipunpellit. Otetaanpa esimerkiksi räystäslistat.

Räystäslistojen asennus

Ennen katteen asennusta tehdään aina katolle pohjatyö, eli asennetaan tarvittavat räystäslistat. Räystäslistojen asennus vaatii ammattitaitoa, jota meiltä todella löytyy. Räystäslistojen asennus tapahtuu käyttämällä kiinnitysruuveja tai kuumasinkittyjä nauloja. Taitettavia räystäslistoja käytetään usein alaräystäillä. Räystäslistat taitetaan aina vesikatteen suuntaisesti, jolloin ne ylös taitettuna suojaavat räntä- ja vesiroiskeilta, ohjaten kaikenlaiset valumavedet suoraan räystäskouruun.

Erilaisia listoja ovat myös päätypellit, harjapellit, jiiripellit, piipunpellit, kynnyspellit, uunieduspellit ja katkaisulistat. Meiltä ammattitaitoisina peltiseppinä onnistuvat kaikenlaiset katto- ja pellitystyöt, joten puhelin käteen ja soitto meille; me palvelemme. Kaikki tarvittavat ikkunalistat teemme aina kiinteistön omien mittojen mukaisesti. Meiltä saat myös komeat mansardikatot, kestävät konesaumakatot sekä kattoluukun että kattoikkunan pellitykset.

Kattoluukun pellitykset

Kaikilla katoilla se tärkein osa on erilaiset suojapellitykset. Suoritamme suojapellityksiä kaikenlaisille katoille. Pellityksiä tarvitaan kattojen tiivisteinä muun muassa piipun suojina, jiireissä ja katolla sadeveden poistajina. Kattojen läpiviennit pellitetään aina myös, sillä ne ovat huomattavan tärkeä osa jokaisen kiinteistön näkyvyyttä. Kattojen suojapellitykset valmistetaan teräslevystä, joka on paitsi sileä, myös samaa väriä käytettävän katteen kanssa. Pellitys tehdään jokaisen katon omien mittojen mukaisesti. Suoritamme pellitykset ammatttaidolla, sillä tiesithän, että väärin asennettuna jokainen kattoluukku voi olla mahdollinen vuotoriski.

Kattoikkunoiden pellitykset

Kattoikkunoiden pellityksen tarkoituksena on ohjata kaikki katoilta valuva vesi sivujen ja kattoikkunan yläreunan ohitse alas vesikouruun. Kattoikkunoiden yläosiin teemme pellityksiin kaadot, joiden tehtävänä on estää veden kerääntyminen kattoikkunoiden kohdalle.

Savupiipun pellitykset

Savupiippujen pellitykset suojaavat kaikkia muurattuja piippuja monilta säiden aiheuttamilta ongelmilta. Pellitykset toimivat aina myös tärkeänä osana savupiipun läpiviennin eristystä. Pellitämme piiput aina kattoremontin yhteydessä. Piiput pellitetään aina mittojen mukaisesti ja samoin myös piipun hattu ja piipun juuripelti.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteiden käytön avulla varmistamme asiaankuuluvan ja turvallisen työskentelyn katolla. Tunnettuja kattoturvatuotteita ovat muun muassa kulkusillat, kattotikkaat, seinätikkaat ja lumiesteet. Kiinteistön omistajan on aina talvisin huolehdittava siitä, että lumikuorma katoilla ei ylity, vaan lumet katoilta poistetaan säännöllisesti. Toimenpide pitää suorittaa erityisesti läpivientien kiinnipysymisen ja kattoturvatuotteiden toimivuuden turvaamiseksi.