Kattotuotteet

Kattoalan ammattilaiset ovat palveluksessasi

Toimiva ja edustava katto saadaan aikaan aina erilaisten kattotuotteiden avulla. Kattotuotteet ovat välttämättömiä perustarvikkeita, joista jokaisen asiakkaan katto muodostuu. Otetaanpa esimerkiksi peltikattojen peltiprofiilit, kattotiilet ja kattohuovat, joita on aina saatavilla monina erityyppisinä versioina.

Yleisimmät kattotuotteet

Yleisimpiin kattotuotteisiin lasketaan normaalisti mukaan piippujen hatut, kattojen erikoispellit, katteiden kiinnikkeet, sadevesijärjestelmään kuuluvat osat, kattojen läpiviennit, läpivientisarjat-ja tiivisteet. Muita tunnettuja kattotuotteita ovat viemäreihin kuuluvat tuuletusputket, kattojen huippuimurit, ilmanvaihtokoneet, kulkusillat, lumiesteet talotikkaat, aurinkopaneelit, lapetikkaat, kattoikkunat ja kattojen huoltoluukut. Huomioimme aina kattotuotteiden valinnassa kaikki kattoremontteihin vaikuttavat asiakkaiden tarpeet. Jokaisen katon oma tyyppi, muoto ja rakennuksen ilmastointijärjestelmään kuuluvat vaatimukset otetaan tarkkaan huomioon.

Kattojen läpiviennit

Teemme monissa kohteissamme myös katon läpivientejä, jotka ovat käytännössä erilaisia kiinteistön ilmanvaihtokanavan päähän asennettuja laitteita ja putkia. Hajut ja kosteus voidaan puhaltaa suoraan katon kautta mukaan ulkoilmaan. Erilaisia läpivientiin käytettäviä laitteita ja putkia ovat tuuletuspaalut, tuuletusputket, ilmanvaihtoputket ja radonimurit.

Kattojen läpivientiin käytettäviä tuotteita ovat myös antennit ja tietenkin antennien läpivientikaulukset. Kattojen läpivienteihin lasketaan aina myös kattoikkunat, savupiiput, kattoluukut ja kattoihin kuuluvat huoltoluukut.

Kattoikkunat- ja luukut

Kattoluukkuja tarvitaan jokaisen katon huoltamiseen, kuten myös katoille kulkemiseen. Tyylikkäitä kattoluukkuja on saatavilla metallista, muovista ja puusta. Kattoikkunoista löytyy paljon valinnanvaraa. Asennamme ammattitaidolla katollesi valintasi mukaan keski- tai yläsaranoidut kattoluukut. Tiesitkö, että tyylikkäät kattoikkunat voivat myös luoda valoa sekä lisää tilaa kiinteistön yläkerroksiin? Kattoikkunoiden avulla voidaan aikaansaada monta hyödyllistä asiaa, kuten parvekemekanismin toteuttaminen tai selkeä kulku kattoterassille.

Teemme asiakkaille kattoluukut hänen toivomustensa ja kohteen mittojen avulla. Kattoluukkuja on saatavilla myös valmiina. Olemme tehneet useita kattoluukkujen asennuksia erilaisiin kohteisiin, joten kiinnitämme aina suurta huomiota kattoluukkujen eristyksiin sekä alus- että vesikatteisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin saavumme paikan päälle katsomaan ja suunnitelemaan unelmiesi kattoremonttia. Kerromme aina etukäteen kaikista kattoremontin eri vaiheista ja toteutuksesta. Kattoremontin keston, laajuuden ja kaikki käytettävät materiaalit päätämme aina yhdessä asiakkaan kanssa. Ennen kattoremonttiin ryhtymistä on tarpeellista tietää nykyisen katon ja alusmateriaalin kunto sekä kuinka laajasti esimerkiksi aluskatteet uusitaan.